...kaikkea muutakuin uuden näköinen. Tämä oli jo kolmas lehti peräsin kuin tulee tämän näköisenä. Erittäin riekaleisia ovat olleet. Ekassa oli postin tarra että ovat huomanneet vauriot, seuraavissa kahdessa ei ole ollut.
Laitoin palautetta taas, tällä kertaa vinkiksi että lehdet voisi muovittaa tai kuorittaa kuten muutkin vastaavat tekevät. Vaihturin vaatisin tästäkin.
Onko muilla lehdet tällaisia?

Lisäys 13.7.

Tarkennukseksi vielä että vain ja ainoastaan Novitat ovat posteistamme kärsineet, ei mikään muu ollenkaan tämän kolmen vuoden aikana joka tässä on asuttu. Itella toi tänään uuden Novitan muovikuorissa. Selvityspyyntööni en saanut vastausta. Sanoin tilaukseni irti ja jo maksetut lehdet sain tilisiirtona takaisin. Vielä lähetän tuon riekaleen takaisin niin sotku on selvä minun osaltani. Saavat keskenään Novita ja Itella ihmetellä (jos heitä edes kiinnostaa) missä vika ja miksi monen eri ihmisen posteista vain ja ainoastaan Novitat ovat aina kärsineet. Novitaklubin keskustelupalstalta luin samanlaisista repalelehdistä muillakin.