Nyt ei ole nimeksikään käsitöitä. Liinaan on valmistunut 4sakaraa kuudestatoista.. Eilen nousi niin kova neulekuume että se oli taltutettava. Siihen riitti kevätkesällä löytämäni novitan paksu lanka (en muista nimeä) ja kutosen puikot. Neuloin muutaman kerroksen sileää parillakymmenellä silmukalla ja totesin että puikot on liian ohuet sille langalle ja suurempia ei ole. Purin sen vähänkin ja kuume laski. Aika helppo taltutus tällä kertaa ;o) Kerkiihän sitä taas talvella neulomaan.

Tänään teimme kesälomaretken Liedon Zoolandiaan. Tässä muutama kuva reissultamme:

826894.jpg

veljespari

826897.jpg

Poika 5v pelkäsi tulla matelijataloon eikä ihme kun tämä oli ensimmäisenä vastassa.

826899.jpg

Itseäni hirvitti strutsin rinnalla, se oli pidempi ja paljon painavampikin ;o)

826906.jpg

Kameli märehti varjossa. Koko eläin hytkyi aina kun uusi ruokapallo palautui suuhun. Siinä riitti ihmettelemistä. Poika 2v pelkäsi kaikkia hirvieläimiä ja seisovia kameleita. Porot ja hirvet oli tosi pelottavia mutta....

826915.jpg

lampaista hän piti. Oli ihan nokakkain tämän vapaana olleen lampaankin kanssa. Ja ennen lähtöä piti vielä käydä uudelleen katsomassa määkijöitä. Monta tuntia siellä vierähti ja mukavaa oli. Välillä syötiin ja leikittiin leikkipaikoilla ja tutkittiin taas eläimiä.

Illalla poikien mentyä nukkumaan tasoitettiin nurmikkomullan alle tuleva hiekka ja laitettiin nurmilinja langalla. Menin "metsän" puolelta keräämään sinne kierineitä kiviä ja astuin melkein vahingossa kanttarelliryppääseen. Olivatkin pääseet jo tosi isoiksi ja osa oli mädäntynytkin. Ei ollut kuin 5m takaovelta enkä ole niitä aiemmin huomannut. Jätin sinne vielä muutama pikkuisen kasvamaan. Nämä paistoin leivän päälle ja nam kun olivatkin hyviä.

826922.jpg