Olin lauantaina käsityömessuilla Turussa. Siellä oli vaikka mitä kivaa käsityötarviketta, lankoja, kirjoja, askartelutavaraa, asusteita ja käsitöinä tehtyjä vaatteita ja muita tekstiilejä, keramiikkaa, koruja ja paljon paljon muuta. Koin monta ahaa-elämystä ja inspiraatioita ja vinkkejä joista osa on jo unohtunutkin. Mukaan tarttui jokunen esite ja yhteystietoja. Neulakinnastekniikasta pidetään Turussa pian kurssi mutta harmikseni en sinne pääse. Kaikinpuolin hieno messureissu. Tässä jotain esitteiden lisäksi messuilta mukaan tarttunutta: alpakka-lankaa, Opal sukkalankaa, tarroja ja cd-korttien pohjia.

1384189.jpg

(kamera soi minulle yhden asiallisenkin kuvan hienon messureissun päätteeksi) Näiden lisäksi mukaani pääsi silkille maalattu taulu jonka sijoitamme ikkunan väliin.

Tänään kotiuduttiin laivaristeilyltä. Oltiin siellä vanhemman pojan (liki6v) ja mieheni kanssa. Leikkihuoneessa istuskellessa syntyi Opalista sukka:

1384204.jpg

Ekan kerran teen mitään Opalista. Ihastuin lankaan todella. Niin mukava neulottavaa ja iloisen kirjavat kuviot syntyvät itsekseen. Tätä tahdon lisää!!!

Yksi hauska juttu sattui laivalla. Olimme pojan kanssa iltapuuhilla kun isä lähti kuuntelemaan tangokuniinkaallisten esityksiä. Jonkun ajan kuluttua hän palasi ja poika kysyi peiton alta isältään: No, mitäs ne siellä lauleli? Isä vastasi että: Kotkan poikii ilman siipii. Siihen poika tokaisi hieman hämmentyneen näköisenä että: Eihän ne sitten pysty lentämään!