Eilen Prismassa tein heräteostoksia. Ostin Tango Fania, elämäni ensimmäiset pörrölangat ;o) Ostin kaksi kerää vaaleanpunaista. Kotona neuloin heti ensimmäisen kerän ja totesin ettei kaksi riitä joten hain ohikulkumatkalla vielä kolmannenkin kerän.

Illalla isommalta pojalta lähti ääni ja nukkumaan mennessä yskäsi pari kertaa pahaenteisesti. Äidinvaisto sanoi että yöllä iskee taas kurkunpääntulehdus-kohtaus joten päätin neuloa aika myöhään. Ja niinhän siinä sitten kävi että 00.30 poika heräsi kohtaukseen. Ikkunat ja ovet auki, kylmää vettä, sylissä istuttamista ja vetolinea. Kohtaus ei vaan meinannut mennä millään ohi. 30 min päästä soitin päivystykseen kysyäkseni voisiko ventolinea antaa lisää. Siihen en saanut vastausta mutta käskivät tulla sinne jollei pian helpota. Ja kyllä se siitä sitten tunnissa tasaantui. Pian soittivatkin että lääkäri antoi luvan antaa lisää Ventolinea.

Tänään on poika ollut suht ok, hieman käheä-ääninen. Neuloin huivin tänään valmiiksi. Siinä on siis 30s puikolla ja 3kerää eli 150g Tango Fania.

477276.jpg