Kesä se mennä huristelee kamalaa kyytiä. Nyt jo ollaan heinäkuun loppupuolella. Paljon on hommaa ja jotain jo tehtykin. Jokunen matto pesty, polttopuita tehty, mustikoita poimittu, mansikoita pakastettu, tauluja kiinnitelty ja tänään öljysin pihakalusteet. Hiominenhan se siinä suurin urakka, pensselillä sutasee öljyt nopeasti. Uusi grillikin sisäänajettu, nam! 2 työpäivää enää ennen lomaa!

Poika 5v oppi ajamaan ilman apupyöriä ja pienempi mies koittaa harjoitella kuivaksi samalla kun kartuttaa sanavarastoaan.

Käsitöitäkin olen vähän kerinnyt ajattelemaan liinalankaa odotellessa. Nimittäin tähän pikkuvessan ikkunaan pitäisi saada verho:

753291.jpg

Ensin löysin ihanan mallin syksyn 2003 Suuri Käsityölehdestä mutta virkkuujälkeni ei yltänyt ihan yksiin. Taidan tästä kehittää pienen liinan yöpöydälle tms.

753300.jpg

Siis uusi etsintä pystyyn. Seuraavan mallin löysin vuoden 1970 Virka spetsar 6 -lehdestä. Ohje tekstinä ruotsin lyhenteillä. Siinä meni yksi yö ohjetta kääntäessä mutta onneksi pääsin muutaman erheen ja ison sisun kanssa ohjeen juonesta kiinni. Teen muutaman ruutukerroksen yläreunaan enemmän kuin ohjeessa että san siihen vähän pituutta lisää.

753304.jpg

Asiasta toiseen: Sukulaisellani on viisi villikkoa juuri luovutusikäistä kissanpoikaa jotka etsivät hyvää kotia!

JA Blogini kävijälaskuri alkaa lähentelemään jo 10 000 rajaa. Siispä laitan arvonnan pystyyn, palkinnosta ei ole vielä tietoa. Kaikki tähän kommentoineet ovat arvonnassa mukana. Arvonta-aika päättyy kun huomaan rajan ylittyneen. Ettette pääse liian helpolla kysyn mistä aiheesta luette mieluiten blogissani. Ja rakentavia ehdotuksiakin saa antaa.

Lämpöistä kesänjatkoa kaikille toivotellen!