Viikonloppu tuli vietettyä. Perjantaina matkustin Helsinkiin ja tutkiskelin pari tuntia uutta Kamppia. Tapasin kaverini jonka kanssa käytiin ravintolassa syömässä. Masut pullollaan mentiin tetteriin katsomaan Suurenmoista -näytöstä. (mm.Riitta Havukainen, Eija Vilpas, Pertti koivula) Sieltä hänen kotiin vaihtamaan kuulumisia.

Aamulla nukuttiin pitkään. Sitten lähdettiin Porvoon vanhaan kaupunkiin kävelemään. Käytiin monessa pikkuliikkeessä. Aivan ihania tavaroita hypisteltäviksi ja henkilökunta oli ystävällistä ja iloista joka paikassa. Oli kankaita, leluja, tilpehööriä, nukkekotitarvikkeita, astiaa, yms,yms. Kävimme vanhassa puutalossa kahvilla ja pikkusuolaisella sekä -makealla. Nam, miten hyvää.

Keskustaan tultiin Ikean kautta. Mukaan sieltä tarttui kassillinen valoverhokangasta uuteen kotiin. Sitten kaverin vaihto ja ostoksille. Löydettiin minulle farkut ja pari paitaa. Ja taas oli aika mennä syömään. Ihanaa kun sai vaan istua ja tilata, ruoka kannettiin nenän alle. Kukaan ei kerjännyt vieressä anna-anna tai tarvinnut syömisen ohessa apua siihen tai tuohon. Ruokailun jälkeen menimme viettämään rauhallista koti iltaa juomisten ja pikkupurtavan merkeissä kuulumisia vaihtaen.

Tänään käytiin kävelyllä ja ohimennessä ostettiin jätskit. Ihanan keväinen ilmakin. Kotiinpäin piti lähteä illansuussa. Höh! Kotona vastassa karu arki pyllynpesuineen ja vaatehuollon merkeissä. Pojilla taisi olla enemmän ikävä äitiä kuin minulla heitä ;o) Oli kuitenkin kiva palata kotiin ja ehkä taas jaksaa hetken paremmin normaaliarkea. Virkkausliina eteni reissussa kokonaisen kerroksen, hih! Siitä ei nyt kuvaa mutta tässä kuva teatterin nettisivuilta:

521020.jpg