Terveisiä saunasta. Olimme juuri ekaa kertaa omassa uudessa saunassa pihatöiden päätteeksi. Kyllä olikin hyvät löylyt ja näkymä ikkunasta rauhoittava avara metsämaisema.

Aika on mennyt ihan siivillä kotiutumispuuhissa. Vieraita on käynyt hiljakseen katsastamassa tupamme. Töiden ohella on jotain saatu vähän kotonakin aikaiseksi. Talli sai hyllykannattimet, keräilty kiviä ja risuja pihalta ja eilen tuli kasa täytemaata (30 000 litraa). Ensi viikolla tulee kone levittämään sen. Sitten saakin tilata soraa.

663627.jpg

Eilen pojat olivat sisäänajaneet takan. Illalla töistä kotiuduttuani oli vastassa aika kova tervan ja savun haju.

663633.jpg

Tänään oltiin etsimässä keittiöön uutta ruokailuryhmää. Sellaista ei löytynyt mitä haettiin mutta sopiva kuitenkin löytyi. Tupareita ja pikkuisemme 2v synttäreitä aiotaan viettää juhannuksena joten leipoakin pitäisi. Kesän ekan matonkin olen jo pessyt ja uudelleenkin pian menossa. Elämä taas hymyilee vaihteeksi.

Jottei käsityöt unohdu niin olen viikon aikana virkannut liinaa muutaman  kerroksen. Tähän hätään ei paljon kerkiä tekemään käsitöitä kuin akuuttiin rauhoittumistarpeeseen iltaisin.

Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille lukijoille sekä rauhaisaa juhannusta!