Niin siinä sitten kävi kuin aiemmin pelkäsinkin. Eli A lanka loppui kesken ja B malli kupruilee. Jatkoin liinaa muutama kerros takaperin toisella aavistuksen ohuemmalla ja kiiltävämmällä langalla. Käytännössä eroa ei huomaa. Mutta himskatti sentään kun sekin lanka loppui kesken. Ei olis enää tästä kerroksesta kuin neljän ulokkeen nirkot (kuvan ylälaidassa) tekemättä, pienestä se olis kiinni. Ajattelin muutenkin jättää mallista (linkki jossain aiemmassa kirjoituksessa) nuo kaksi viimeistä nirkkokerrosta pois.

Ja sitten siihen kupruiluun. En ymmärrä miten mulla useimmiten käy niin että pyöreät liinat kupruaa . Tämä on kuin sillit suolassa ettei kuvioista saa selkoa kuten mallissa. Ei kyllä auta tässä kohtaa höyrykään kun on silmukoita ihan liikaa.  Onko käsiala niin erilainen vai mistä kyse? Käykö muille näin??? Pitäisiköhän suosiolla jättää malleista viidennes mallikerroista pois? Tässä kuva venytetystä ja juntatusta liinasta. halkaisija 58 cm. Tuleekohan siitä pölyrättiä kummempaa??

533569.jpg

Töissä lähti kivasti sujumaan lukuunottamatta että ekan päivän taas koneella oli joku "vierastelukiukku" päällä, hih! Aivan ihanaa siis kun saa rauhassa toteuttaa itseään kenenkään häiritsemättä.